Yerel Basında Bugün (06.01.2012)

Yerel Basında Bugün (06.01.2012)
06.01.2012
583
A+
A-

06.01.2012 Cuma günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler

ADAPAZARI

“Şimdilik birlik zamanı”

Gar’ın şehir merkezinden kaldırılması için bir araya gelen milletvekilleri bu şehir için büyük önem taşıyan Şeker Fabrikası’nın kotasının arttırılması için neden bir araya gelemiyorlar.

ADAPOSTASI

Erenler’de 1.500 kişiye iş fırsatı yaratacak fabrikanın temeli bu yıl atılacak.

“Öztürk’ten müjde”

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Adapostası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Seda Kılıç’ın sorunlarını yanıtladı. Öztürk, Kılıç’a Sakarya’da yankı uyandıracak dev bir yatırımın müjdesini verdi.

ANADOLU

Tren seferleri 1 Şubat itibariyle uzun bir süre hizmet veremeyecek. Seyahat firmalarına gün doğdu.

“Fırsata çevirmeyin”

Hızlı tren nedeniyle raylarda yapılacak çalışmalar tren seferlerini vuracak. 1 şubat 2012 tarihi itibariyle hizmet vermeyecek. Adapazarı- Haydarpaşa yönü trenlerinden de hergün 20 bin yolcu mağdur olacak.  Seyahat firmalarının da bu sayede cebi dolacak.

BİZİM SAKARYA

Bu uygulama tartışılır”

Bu akşam yılbaşı. Ancak, Adapazarı’nde eğlence mekanlarında vatandaşlar kutlamaları saat 01.00’de sonlandırma zorunda kalacak. Aynı ilçede bakkallar ise saat 03.00’a kadar açık kalacak.

SAKARYA HALK

“İnci’yi uyardı”

AK Parti İl Yönetiminde bulunan Ferizli Genel Koordinatörü Bayram Akdemir, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi sükunete davet etti. Akdemir, “Hataların ve sorunların aile içinde kalması daha doğru olur” dedi.

SAKARYA YENİGÜN

Sakarya Heyeti, Başkent Ankara’da sorunları bir bir hallediyor

“Şeker’i de çözün”

Vali belediye başkanı ve milletvekillerinden oluşan Sakarya Heyeti’nin birçok sorunu çözmek için Ankara’da yaptığı girişimlerin olumlu sonuç vermesi, Sakarya halkını Şeker Fabrikası için de umutlandırdı.

SAKARYA YENİHABER

“Başkan Maçta Belediye kapalı”

Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Sakaryaspor’un Antalya kampına gidince olanlar oldu. Mesai saati içinde evrak teslimi için belediyede muhatap bulamayan bir vatandaş kaymakama çıktı.

YENİ SAKARYA

Binlerce kişinin ekmek yediği fabrikanın batışını sadece izliyoruz.

“Çaresi yok mu?”

Şeker Fabrikası göz göre göre çiftçinin elinden çıkıyor. Çözüm yasal düzenleme yapılarak kotanın artırılması. Yasa tasarısı da hazır ama vekiller bu konuda bir araya gelemiyor.

06/01/2011 – Z.S.

 

 
583 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.