Yerel Basında Bugün (06 Eylül 2011)

Yerel Basında Bugün (06 Eylül 2011)
06.09.2011
596
A+
A-

06 Eylül 2011 Salı günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Sıfır Tolerans uygulaması Çark Caddesi’nde başladı”

Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Yusuf Türkhan: “Bütün hemşerilerimizi kaldırım işgalleri ve seyyarlar konusunda duyarlı olmaya çağırıyoruz” dedi.

ADAPOSTASI

“Denetimler Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz senelerde başlatılan ve kısmen başarılı olan “Kentime Sahip Çıkıyorum” projesi, bayramın bitmesi ile yeniden start aldı. Zabıta ekipleri, kaldırım işgalleri yapan esnafı uyardı.

ANADOLU

“Türk bayrağına büyük hakaret”

Karasu ilçesinde bulunan Acarlar Longozu köprüsünün üzerinde, bayrak sireğinde asılı halde duran Türk Bayrağı kimliği belirsiz kişilerce yakıldı.

BİZİM SAKARYA

Son 10 günde artan asayiş olayları korkuttu.

“Nezarethaneler Doldu”

81 il içinde suç oranı en düşük iller sıralamasında yer alan Sakarya’da son 10 gün içinde yaşanan asayiş olayları bilinenin tersine bir tablo çizdi. Emniyet ve Jandarma birimleri bayram süresince yoğun bir mesai yaşadı. Öyle ki nezarethanelerde yer kalmadı.

SAKARYA HALK

“Zenginlikte 14. Sıradayız”

Türkiye’de alışveriş yatırımı yapmak ve en uygun şehirleri tespit etmek için Kiralama Danışmanlık Merkezi’nin yaptığı araştırma çok çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Yatırımın merkezi olacak diye söylenen ilimizin yıllık kişi başı geliri Mardin, Kırıkkale, Karaman gibi illerin de gerisinde kaldı.

YENİGÜN

Tatil sonrası Toçoğlu sorunları masaya yatırıp, ilgililerden hesap sordu.

“Belediyede “Esas Duruş” ”

Büyükşehir belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, dün üst düzey yöneticileri ile 4 saat süren bir toplantı yaparak, sorunları ve çözümlerini masaya yatırdı.

YENİHABER

14 bin öğrenci için yeterli hazırlık yapılmadı.

“SAÜ’de kayıt çilesi”

5-9 Eylül tarihleri arasında 14 bin yeni öğrencinin kayıt olacağı Sakarya Üniversitesinde ilk gün uzun kuyruklar oluştu. Öğrenciler ve veliler kayıt fişi almak için uzun süre sırada beklediler.

YENİ SAKARYA

Sit alanları gözden geçirilsin.

“Yasakçı değil koruyucu anlayış”

Ak Parti Milletvekili Ayhan Safer Üstün, SİT alanlarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyleyerek, “gelmeden, görmeden yasaklayan bir zihniyet yerine, koruyucu anlayışı ilke ediniyoruz” dedi.

 

06/09/2011 – Adil Bical
596 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.