Yerel Basında Bugün (03.11.2012)

Yerel Basında Bugün (03.11.2012)
03.11.2012
752
A+
A-

03.11.2012 Cumartesi günü yerel gazetelerde öne çıkan haberler.

ADAPAZARI

“Toyota. Corolla için 2 haftalık ara veriyor”

Adapazarı Fabrikası’nda seri üretimi başlayacak olan Corolla modeli ile ilgili üretim hatalarındaki gerekli düzenlemeler ve deneme üretimlerine hazırlıkları nedeniyle Toyota 05-19 Kasım 2012 tarihleri arası üretime ara verecek.

ADAPAZARIAKŞAMHABERLERİ

“Yol kenarında esrarengiz mezarlık”

Kaynarca yolu üzerindeki Emirdağ Kabristanlığı yakınındaki boş arazide mezar şeklinde yapı ihbarını alan emniyet ekipleri, savcı ve adli tıp uzmanları eşliğinde mezarı iş makinasıyla kazarak arama yaptı

ADAPOSTASI

“Aydın kazanırsa Erdoğan Ankara’ya”

MHP 10.Olağan Kurultay’ı Pazar gün Ankara’da yapılacak. Mevcut Başkan Bahçeli’nin karşısında ki en güçlü isim olan Koray Aydın sandıktan galip çıkarsa Sakarya İl Başkanı Erdoğan Ankara’nın yolunu tutacak.

BİZİMSAKARYA

“Kaçakçılara ağır darbe”

Kocaeli polisi, aralarında ilimizin de bulunduğu 23 ili kapsayan eş zamanlı operasyonla, kaçak sigara nargile ve tütün pazarlayan suç örgütünü çökertti. PKK bağlantısı olan ve gözaltına alınan 57 şüpheliden 10’u adliyeye sevk edildi

SAKARYAHALK

“Taş ocaklarına izin çıkmadı”

İl Genel Meclisi’nin Kasım ayı ikinci toplantısında yapılan görüşmelerde Sapanca’ da ki ‘Taş Ocaklarına’ izin çıkmazken, Kaynarca’da kurulması planlanan ‘Lastik Geri Dönüşüm Tesisi’ talebi de oy birliği ile reddedildi.

YENİGÜN

“Endişe büyüdü!”

Hızlı tren Projesi’ne taş sağlamak amacıyla, Sapanca Yanık Köyü’nde  açılmak istenen  3 taş ocağının yerini inceleyen İl Genel Meclisi üyeleri de, bu duruma karşı çıktıklarını içeren rapor ile taş ocaklarına izin verilmemesini istediler.

YENİHABER

“Taşocağı istemiyoruz”

İl Genel Meclis üyeleri Sapanca Yanık’ta yapılması planlanan taş ocağına tepki göstererek, Maden İşleri Genel Müdürlüğü’ne gönderilmek üzere bir rapor yayınladı

YENİSAKARYA

“Hastanelerde CEO dönemi”

Sağlıkta yeni sistem sancılı başladı. Sakarya dışından atanan Genel Sekreter Dr. Ünal Küçükyılmaz geldi ve 24 saat içinde SEAH bahçesindeki binada hazırlanan makamına oturdu.


752 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.