“Yeniden” Sergisi

“Yeniden” Sergisi
25.04.2022
833
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi (STMF) öğrencilerinin hazırladığı “Yeniden” sergisi 26-29 Nisan saat 12.00’de sanatseverlerle buluşacak.

Sakarya Üniversitesi Arş. Gör. Dr. Mine Taylan tarafından yürütülen, Halı Kilim ve Geleneksel Kumaş Desenleri Ana Sanat Dalı öğrencilerinin guaş boya ile renklendirdiği yüzey tasarımlarından oluşan sergi, 26-29 Nisan tarihleri arasında STMF Sanat Galerisinde ziyaret edebilir.

Sergiyle ilgili Fakülteden yapılan basın açıklamasında, “Geleneksel motif ve desenlerden esinlenerek oluşturulan birimler temel tasarım ilkeleri ışığında bir araya getirilmiş ‘yeni’ olan hedeflenmiştir.” denildi.

Sergi Ahmet Coşturan, Aylin Gürkan, Berat Çolak, Betül Çıra, Beyza Demir, Ece Kutlu, Elif Celep, Esad Yaldız, Esma Uludağ, Gülcan Kündü, Hilmi Kahya, İnan Burhanlı, Müberra Deniz, Nigar İvecen, Nuran Tekin, Nuri Yiğit, Nurşen Şen, Selcan Ezer, Sena Karabayır, Sinem Madenci, Rabia Akbıyık, Rümeysa Bayazıt ve Zeynep Aydemir’in eserlerinden oluşuyor.


833 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.