Yeni Dünya Denkleminde Türkiye’nin Yeri

Yeni Dünya Denkleminde Türkiye’nin Yeri
17.12.2013
679
A+
A-

Sakarya Üniversitesi’nde düzenlenen “Yeni Dünya Denkleminde Türkiye’nin Yeri” isimli konferansa, Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut konuşmacı olarak katıldı.

Sakarya Üniversitesi Genç Aydınlar Topluluğu ile Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Yeni Dünya Denkleminde Türkiye’nin Yeri” isimli konferansa katılmak üzere Sakarya Üniversitesi’ne gelen Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut, konferans öncesinde Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Yeni Dünya Denkleminde Türkiye’nin Yeri” isimli konferansa konuşmacı olarak katılan Yiğit Bulut, Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

‘Yeni Dünya Denkleminde Türkiye’nin Yeri’ konusunun masaya yatırıldığı konferansta Başbakanlık Başdanışmanı Yiğit Bulut, Türkiye’de meydana gelen olaylar ve dünya denkleminden Türkiye’nin nasıl bir rol üstlenmesi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Konferansın ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Bulut’a, teşekkür plaketi takdim edildi.

17/12/2013 – YC


679 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.