Yazar Ayşen Bozkuş, SAÜFEST’te

Yazar Ayşen Bozkuş, SAÜFEST’te
12.05.2022
881
A+
A-

‘İyi Şeyler Birden Bire Olur’ kitabıyla beğeni toplayan yazar Ayşen Bozkuş, SAÜFEST’te imza günü düzenledi.

Yediden yetmişe kitap okuma aşkını destekleyen Sakarya Üniversitesi tertiplediği altı farklı festivali kapsayan SAÜFEST, seçkin yazarları konuk etmeye devam ediyor. SAÜFEST’in alt kategorisi olan kitap festivali KİTAPFEST, yeni yüzleri ve yazarlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Festival kapsamında Ganj Yayınları ve Müptela Yayınları’nın Yayın Yönetmeni yazar Ayşen Bozkuş da KİTAPFEST çadırında imza günü düzenledi. Sevenlerinin ilgisiyle karşılanan Bozkuş, İthaki Yayınları standında kitaplarına dair okuyucularının sorularını yanıtladı.

“İnsanların ‘tesadüfen’ karşılaşmalarının bir sebebi olduğuna inanıyorum”

Etkinlik kapsamında ağırladığımız yazar Bozkuş’la son kitabı hakkında kısa ama keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Kitabının ilhamını nereden aldığına dair sorumuzu yönelttiğimizde, “Ben gerçekten ‘iyi şeyler birdenbire olduğunu’ düşünüyorum. İnsanların ‘tesadüfen’ dediği şeyin bir sebebi var. Bazen ansızın olan karşılaşmalarının bir sebebi olduğuna inanıyorum. Hiç tanımadığınız bir insan, eğer ki yollarınızın kesişeceği varsa hayatınıza giriyor ve mutlaka bir etki bırakıyor” dedi.

“Bu tesadüf adı altında küçük oyunlara gözümüzü açmalıyız”

Konuşmasına hayatımızın her alanında yaşadığımız olaylara dikkat çeken Ayşen Bozkuş, “Bazen iyileşmemiz adına ilk adımı bu şekilde atabiliyoruz. Bu nedenle hayatımızda karşımıza çıkacak bu tesadüf adı altında küçük oyunlara gözümüzü açmalıyız.” diyerek, “Hayatımıza güzellikleri bu şekilde katabiliriz” ifadesini kullandı. Genç okuyucularının sorularına samimiyetle verdiği cevapların ardından imza gününe son veren Ayşen Bozkuş, bir sonraki festivale de katılmayı iple çektiğini belirtti.

Haber-Fotoğraf: Elif Efsun Kutlu


881 kez görüntülendi.
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.