Gök Gürültülü

Yatay Geçiş Duyurusu

15.07.2013

Sakarya Üniversitesi’nde 2013-2014 Öğrenim Yılı Yatay Geçiş ve Takvimi duyurusu yayımlandı.

Yüksek Öğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar arasında Geçiş,Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi yapılması Esaslarına ilişkin Yönetmelik hükümlerine uygun olarak, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Sakarya Üniversitesi Lisans programlarına Kurumlar Arası ve Kurum içi Yatay Geçiş ile kabul edilecek öğrencilerde aranılacak nitelikler, gerekli belgeler, başvuru tarihi, ayrılan kontenjanlar ve diğer hususlar açıklandı.

Ayrıntılı Bilgiye Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız..

15/07/2013 – YC