Yağışlı

Yabancı Diller Bölümünden Spelling Bee Yarışması

16.01.2020

Sakarya Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı tarafından “Spelling Bee” yarışması yapıldı.

Kelimelerin harf harf kodlanması biçiminde yapılan yarışmada ön elemeler sınıflarda yapıldı ve sınıflarını temsil edecek takımlar seçildi. Bu sene ikincisi düzenlenen yarışmada büyük final ise 9 Ocak’ta yapıldı.

Bu sene SAÜ Vakfı Ortaokulunun Spelling Bee yarışmasında dereceye giren öğrencileri de bu etkinliğe konuk olarak katıldılar. Etkinliğe katılan öğrenciler son derece eğlenceli vakit geçirirken, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Ulvican Yazar tüm öğrencileri tebrik etti. Etkinlik öğrencilere katılım belgeleri ve hediyelerinin verilmesi ile sona erdi.

16-01-2020 / ST