Sağanak Yağışlı

VEFAT: Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesinde görevli öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Hüseyin Murat TÜTÜNCÜ’nün babası vefat etmiştir.

07.05.2018

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesinde görevli öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Hüseyin Murat TÜTÜNCÜ’nün babası Durmuş TÜTÜNCÜ vefat etmiştir.

Cenazesi 7 Mayıs 2018 Pazartesi  (bugün) ikindi namazına müteakip Ankara Balı Kuyumcu Köyüne defnedilecektir.

Merhuma Allahtan rahmet ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

İLETİŞİM:

Prof. Dr. Hüseyin Murat TÜTÜNCÜ