Gök Gürültülü

VEFAT: Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünde görevli Prof. Dr. Ali Osman AYDIN’ın Kayınpederi vefat etmiştir.

05.12.2017

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümünde görevli Prof. Dr. Ali Osman AYDIN’ın Kayınpederi, Pamukova Meslek Yüksekokulu’nda görevli Öğr.Gör. Abdülhakim AYDIN’n dedesi Ali KARABACAK vefat etmiştir.

Cenazesi 5 Aralık 2017 Salı (bugün) Orhan Camii’nde kılınacak öğle namazını müteakip Emirdağ Mezarlığına defnedilecektir.

Merhuma Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabır dileriz.

İLETİŞİM:

Prof. Dr. Ali Osman AYDIN