Vali Kaldırım’dan Rektör Al’a Ziyaret

03.11.2022

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım üniversitemizi ziyaret etti. Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı karşılayarak üniversitemizin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Üniversitemiz bünyesinde hazırlanan ulusal ve uluslararası projeler başta olmak üzere bilimsel çalışmalar hakkında bilgi aktarımının gerçekleştiği ziyarette üniversitemizin elde ettiği akreditasyon başarıları, araştırma üniversitesi olma sürecinde yürütülen çalışmalar ve Ar-Ge çalışmaları konuşulan temel konular arasında yer aldı. Vali Kaldırım,  yapılan projelerden ve çalışmalardan dolayı Rektör Al’ı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. Rektör Al ise Kaldırım’a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekimiyle son buldu.