Ünlü İspanyol Seramik Sanatçısı Bustos STMF’ye Geldi

30.11.2018

Sakarya Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından Seramik Çalıştayı düzenlendi.

İspanya’dan Uluslararası Seramik Akademisi Üyesi ve Seramik Sanatçısı Alberto Bustos’un katıldığı çalıştay, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gizemfrit Amfisinde gerçekleşti.

9. Uluslararası Gizemfrit Seramik Yarışması kapsamında düzenlenen çalıştayda Seramik Sanatçısı Alberto Bustos, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik yaptığı sunumunda, biçimlendirme tekniklerinden bahsederek konu hakkında uygulamalar yaptı.

30-11-2018 / ST