Üniversitemizden ODTÜ’ye Ziyaret

Üniversitemizden ODTÜ’ye Ziyaret
07.12.2022
741
A+
A-

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al üniversitemizin araştırma, geliştirme ve yenilikçi yaklaşım ekosisteminin yapılandırılması hususunda Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ni (ODTÜ) ziyaret etti.

Üniversite, kamu kurumları ve sanayi iş birlikleri hakkında fikir alışverişlerinin gerçekleştiği ziyarette; Sakarya Üniversitesinden Rektör Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, SAÜ Araştırma Dekanı Prof. Dr. Cenk Yavuz ve Sakarya Teknokent Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yakup Köseoğlu, Orta Doğu Teknik Üniversitesinden ise ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tevfik Zeyrek ve Araştırma Koordinatörü Doç. Dr. Halil Mecit Öztop bulundu.

İki üniversitenin uluslararası projeleri ve eğitim hareketlilikleri hakkında görüşlerin paylaşıldığı ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Hamza Al üniversitemiz bünyesinde hazırlanan ulusal ve uluslararası projeler başta olmak üzere bilimsel çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Üniversitemizin araştırma üniversitesi olma hedefinde yürüttüğü akademik faaliyetleri, bilimsel araştırma ve iş birlikleri imkanları başta olmak üzere çeşitli konuların görüşüldüğü ziyarette üniversitemizin elde ettiği akreditasyon başarıları ve araştırma üniversitesi olma sürecinde yürütülen çalışmaları hakkında konuşuldu.

Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan Kök ziyaretlerinden dolayı Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al’a iyi dileklerini iletirken, Rektör Prof. Dr. Al misafirperverliklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Kök’e teşekkürlerini sundu. Ziyaret hediye takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.


741 kez görüntülendi.
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.