Üniversitemiz Kalite Çalışanlarına Rektör Elmas’tan Ödül

30.05.2014

Sakarya Üniversitesi’nin ‘Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülünü’ almasında emeği geçen akademik ve idari personeller kokteyl ile ödüllendirildi.

SAÜ Personel Lokali’nde gerçekleştirilen kokteyle SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın ile Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü başvuru sürecinde Ar-Ge çalışmaları, başvuru kitapçığının hazırlanması, değerlendirme ekibinin saha ziyaretleri sırasında rehberlik ve danışmanlık görevini yerine getiren,  dokuz kriter ekibinden oluşan kriter editörleri, kalite elçileri ve SAÜ Akademik Değerlendirme ve Kalite Geliştirme Kurulu personelleri katıldı. Kokteylde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Elmas, “Ödüle başvuru sürecinde ve ödülün alınmasında özveri ile çalışan ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ödülün alınmasında emeği geçen akademik ve idari personellere Rektör Prof. Dr. Elmas ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın tarafından ödül ve plaket takdim edildi.

29.05.2014 – MA