Uluslararası Öğrencilere Değerler Eğitimi

Uluslararası Öğrencilere Değerler Eğitimi
11.03.2016
859
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğu’nun düzenlediği “Uluslararası Öğrencilere Yönelik Değerler Eğitimi Akademisi” başladı.

Kız öğrencilere yönelik düzenli olarak her Perşembe günü yapılacak eğitimler SAÜ Merkez Kütüphanesi’nde  bulunan Yedirenk Uluslararası Öğrenci Akademisi Ofisi’nde gerçekleştirilecek. Akademinin açılışına SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Müftüsü İlyas Serenli, Ahmet Yesevi Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Musa Yıldız, Yedirenk Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Mehmet Ali Akpınar, Yedirenk Dünya Öğrenci Topluluğu Akademik Başkanı ve Sakarya Üniversitesi Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kahraman, Sakarya İHH (İnsan Hak ve Hürriyetleri ) Başkanı Sebahattin Aydın, Sakarya Üniversitesi Ytb (Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları) ve Esam (Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi) Başkanı Harun Kılıçaslan, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

Sakarya Müftülüğü ve İHH’nın desteğinde gerçekleştirilecek olan akademide, değerler eğitimi konusunda fikir ve kültür paylaşımları yapılacak.

11-03-2016 / ST
859 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.