Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu Başlıyor

22.11.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) iş birliğiyle düzenlenen “ICOMS Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu” 28 Kasım tarihinde başlayacak.

İki gün sürecek sempozyuma; Maltepe Üniversitesi Rektörü ve İletişim Bilimci Prof. Dr. Edibe Sözen, İletişim Bilimci Prof. Dr. Nabi Avcı, Sorbonne Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. M. Frederic Sojcher, ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Jonathan Stubbs çağrılı konuşmacı olarak katılacak.

Türkiye’den 46 üniversitenin başvuru yaptığı ve 141 bildirinin sunulduğu sempozyuma 179 araştırmacı katılacak. SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek sempozyumda; alternatif medya çalışmaları, veri madenciliği iletişim ve etik, yeni medya ve dijital okuryazarlık gibi çeşitli konular konuşulacak.

ETİKETLER: