Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri Başladı

27.02.2018

Sakarya Üniversitesi Malzeme Bilimi Topluluğu tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Ulusal Metalurji ve Malzeme Günleri (METAG) etkinliği başladı.

Sakarya Üniversitesi Malzeme Bilimi Topluluğu tarafından 26-28 Şubat tarihleri arasında SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan METAG 10 başladı. 3 gün boyunca 6 farklı oturumda düzenlenecek olan etkinliğe alanında uzman kişiler konuşmacı olarak katılacak.

Etkinliğin ilk gününde düzenlenen ‘Savunma Sanayi Paneli’ne Savunma Sanayi Müsteşarlığı Ar-Ge Danışmanı Ahmet Sacit Eroğlu, TÜBİTAK Stratejik Yönetim Grup Lideri Şenol Koç, ASELSAN Uluslararası Stratejiler Müdürü Ayça Karail, TAI Mühendislik Hizmetleri Müdürü Hürriyet Eğilmez, ROKETSAN Yapısal Malzeme Teknik Birim Sorumlusu ve Yönetici Mühendis Fatih Güner konuşmacı olarak katıldı.

Birinci günün ikinci oturumunda düzenlenen ‘Sosyal Medya’ panelinde ise Onedio video ekibi konuşmacı olarak yer aldı.

Konuşmacılar, uzmanlık alanlarındaki tecrübelerini SAÜ’lü öğrenciler ile paylaştı.

27.02.2018 – YC