Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi

Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi
20.05.2015
747
A+
A-

T.C. Başbakanlık Sağlık Koordinatörlüğü tarafından ‘Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi’ isimli bir etkinlik düzenlenecek.

T.C. Başbakanlık Sağlık Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ‘Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi’ isimli etkinlik 20-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında Sapanca’da gerçekleştirilecek.

T.C. Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Prof. Dr. Celil Göçer, Yüksek İhtisas Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Rüştü Karaman ve Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevin Şanlıer koordinatörlüğünde düzenlenecek olan etkinliğin açılış konuşması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın oturum başkanlığında düzenlenecek olan ‘Spor ve Sağlık’ isimli oturuma ise SAÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Nedim Çetin “Yaşam Boyu Sağlık İçin Sporun Toplumda Yaygınlaştırılması”, SAÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurgül Keser ‘’Kadın Kalbi ve Fiziksel Aktivite: Farklı mı?’’ ve SAÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Altındiş “Spor Aktivitelerinde Bulaşıcı Enfeksiyon Riskleri” başlıklı sunumları ile davetli konuşmacı olarak katılacak.

21 üniversitenin rektörlerinin ve 39 akademisyenin organizasyon komitesinde yer aldığı zirvede, farklı çözüm ortaklarını bir araya getirerek karşılıklı deneyimlerin paylaşılması ve ortak kararlar alınması hedefleniyor.

Etkinliğin sonuç bildirisinin önsözü ise, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu tarafından yazılacak.

20/05/2015 – YC
747 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.