Türk Sözlük Biliminin Geleceği Paneli

23.12.2019

Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm başkanlığı tarafından “Türk Sözlük Biliminin Geleceği” konulu bir panel düzenlendi.

SAÜ Fen Edebiyat Fakültesinde 11 Aralık 2019 tarihinde yapılan panele Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erdoğan Boz ve SAÜ Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretim üyesi Prof. Dr. Engin Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

Panelin yöneticiliğini ise Sakarya Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Kaya üstlendi.

23-12-2019 / ST