Türk Sanat Müziği Konseri

19.12.2019

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Üniversite Ortak Seçmeli ders kapsamında “Türk Sanat Müziği Konseri” düzenlendi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konserin şefliğini Öğr. Gör. Tuncay Kardaş yaptı. Yoğun ilgi gören konserde klarnette Ahmet Can Fırıldak, udda Öğr. Gör. Hamdi İtil, kemanlarda Hasan Çizmelioğlu, Furkan Keleş, Özkan Çabuk, Servet Nergiz, gitarda Savaş Aşık, ritimde Serkan Kardaş, Şahin Akgül, Mert Ali Üstev, klavyede Tunç Alver yer aldı.

Türk sanat müziğinin sevilen eserlerinin yer aldığı konserde birbirinden güzel şarkılar seslendirildi.

19-12-2019 \ Hatice Başer