Sıcak

Turizm Sektörüne Taze Kan

26.06.2015

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Kırkpınar Turizm Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olan öğrenciler, düzenlenen törenle keplerini fırlattı.

Sapanca Belediyesi Kültür Merkezi Bahçesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Kırkpınar Turizm MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hümeyra Taşçıoğlu Baysal, akademisyenler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Kırkpınar Turizm MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hümeyra Taşçıoğlu Baysal, “Herkesin bir hedefi olmalı. Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, bocalayacak, zorlanacak, tökezleyecek fakat asla yılmayacaksınız. Başarılı olmak adına dik duracak, engelleri bir bir aşacak, başarılı, mutlu ve özlemini çektiğiniz güzel bir yaşam süreceksiniz” dedi.

Öğrencilere bundan sonraki hayatları ile ilgili olarak çeşitli tavsiyelerde bulunan Yrd. Doç. Dr. Baysal, “Yolunuz, bahtınız açık olsun. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda sizleri başarılı bir iş adamı, güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmenin gururu bize yeter de artar bile. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Törende, okul birincisi olan Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Elif Turan’a başarı belgesi ve ödülleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Kırkpınar Turizm MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hümeyra Taşçıoğlu Baysal tarafından takdim edildi.

Tören, mezun olan öğrencilerin keplerini fırlatması ile sona erdi.

26/06/2015 – YC