TÜMSİAD Heyetinden Rektör Al’a Ziyaret

21.10.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği  (TÜMSİAD) heyetini makamında ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette TÜMSİAD heyeti Rektör Al’a iyi dileklerini iletti. Üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde çalışmalarının artacağı mesajının verildiği ziyarette, üniversitemizin elde ettiği akreditasyon başarıları ve Ar-Ge çalışmaları konuşuldu. Ziyarette, yapılacak çalışmaların sanayi iş birliklerine katkısı ve kalite süreçleri değerlendirildi.

Rektör Al TÜMSİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sanayici iş adamları ile ortak fikirler üretmek ve ortak çalışmalara imza atmaktan mutluluk duyacaklarını vurguladı. Toplantıda üniversitemizin araştırma üniversitesi olma sürecinde yapılan çalışmalardan bahsedildi.

Ziyaret hediye takdimi ve anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.