Gök Gürültülü

TÖMER Öğrencileri Tarihi İlçeleri Gezdi

09.05.2014

Sakarya Üniversitesi Türkçe Hazırlık Kursu’na katılan öğrenciler Taraklı ve Göynük’e gezi düzenlediler.

Sakarya Üniversitesi Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÖMER) Hazırlık Kursu’na katılan öğrenciler iki ayrı grup halinde Taraklı ve Göynük ilçelerine gezi düzenlediler.

İki ilçenin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret eden öğrenciler keyifli saatler geçirdiler.

2011 yılında faaliyete geçen Sakarya Üniversitesi Türk Dili Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER), bugüne kadar 73 farklı ülkeden onlarcayabancı uyruklu öğrenciye Türkçe kursu verdi. TÖMER, Sakarya’da eğitim amacıyla misafir olan öğrencilere dil eğitiminin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlikler düzenliyor.

9/05/2014 – HM