Tersten Bakın Düşünerek Karar Verin

26.03.2015

Sakarya Üniversitesi Genç Girişimciler Öğrenci Topluluğu tatarından “Tersten Bakmak” adlı etkinlik düzenlendi.

Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe kişisel gelişim danışmanı eğitimci Erim Hısım konuk oldu. Hısım, öğrencilere “Tersten bakın, düşünerek karar verin” tavsiyesinde bulundu.

Dinleyicilerin interaktif olarak katıldığı seminer boyunca soru, cevap ve video gösterileriyle salondakilerin ilgisini sürekli canlı tutan Hısım, öğrencilerden kendileri olmalarını, sürü olarak hareket etmemelerini istedi. Özgün bir bakış açısı yakalamanın her zaman mümkün olduğunu vurgulayan Hısım, hedefe ulaşmak için ise beklemek değil vazgeçmeden mücadele etmek gerektiğini hatırlattı.

26/03/2015 – EH