Temel Türk İşaret Dili Workshop Programı

29.03.2019

Sakarya Üniversitesi  Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğrenci Topluluğu tarafından Temel Türk İşaret Dili workshop programı  düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi  Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen workshop etkinliğinde işaret dili kültürü, parmak alfabesi , temel tanışma kelimeleri, renkler, günler, aylar, rakamlar, günlük konuşma terimleri  öğrenildi. Öğr. Gör. Özlem Aslan Bağcı tarafından verilen iki günlük eğitim sonunda öğrenciler bir işitme engelli ile karşılaştıklarında onlarla nasıl iletişim kurabileceklerini öğrendi.

29.03.2019 – YC