“Temel Tasarım” Sergisi Sanatseverlerin Beğenisine Sunulacak

31.03.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü tarafından hazırlanan “Temel Tasarım” sergisi 6 Nisan’da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Tuba Marmara tarafından yürütülen Temel Tasarım dersine ait öğrenci çalışmalarından oluşan sergi, 2019- 2021 yılları arasındaki altı eğitim öğretim dönemini kapsayan çalışmalardan oluşuyor.

Sergide yer alan tüm çalışmalar, temel tasarım ilke ve ögeleri kapsamında üretilmiş ve öğrencilerin bu disiplinle doğaya ve çevrelerine farkındalıkla bakabilmelerine imkân tanıyan ve edindikleri disiplinleri tasarıma dökebilmelerini hedefleyen pratikleri içeriyor.

Sanat tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sanat Galerisi’nde açılacak sergi 10 Nisan tarihine kadar ziyaret edilebilir.

ETİKETLER: