TEMA Gönüllüleri Tanışma Etkinliğinde Buluştu

08.12.2017

Sakarya Üniversitesi Genç TEMA Topluluğu, TEMA Vakfı Sakarya İl Temsilciliği ile tanışma ve tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe İl Temsilcisi, İlçe Sorumluları, Genç TEMA Başkanı ve üyeleri katıldı. TEMA Vakfı’nın faaliyetlerinin anlatılmasıyla başlayan etkinlikte konuşan Sakarya İl Temsilcisi Doç. Dr. Fatime Balkan Kıyıcı, “Doğanın sahibi değil, sadece bir parçası olduğumuzun bilincinde olarak daha yaşanabilir bir çevre adına ailemizde yer aldığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu bilincin yayılması ve geniş kitlelere kazandırılabilmesi konusunda gençlerin desteği ve enerjisi bizim için çok önemli” dedi.

Etkinlik, Sakarya Üniversitesi Genç TEMA Başkanı Alara Zeynep Yurdakul’un geçmiş yıllarda yapılan faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak etkinlikleri paylaşması ile devam etti. Genç TEMA’lıların görüşlerinin alınması ve planlamalar yapılması ile etkinlik sona erdi.

08-12-2007 / ST