Sisli

Teknoloji Fakültesi Aşure İkramında Buluştu

06.10.2017

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Aşure Günü etkinliklerini bu yıl T2 Blok önünde gerçekleştirdi.

Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın ikramı ile başlayan etkinliğe Teknoloji Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler iştirak etti. Etkinlik için hayırlı ve bereketli olması temennilerini ileten Sarıbıyık, “Bu etkinlik personelimizin katkısıyla ve emekleriyle gerçekleşti. ‘Birlikte olsun, bereket olsun’ sloganıyla başladığımız bu etkinliğe az çok demeden katkı gösteren ve iştirak eden herkese fakültemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

06-10-2017 / ST