Tatankalar Milli Takımda

17.10.2017

Son 2 sezonun Korumalı Futbolda Üniversiteler Süper Ligi Namağlup Şampiyonu ve Geçen Sezonun Profesyonel 1.Lig Finalisti olan Sakarya Üniversitesi Tatankalarının 5 oyuncusu, Kasım ayında müsabaka yapacak olan Korumalı Futbol Milli Takımına seçildi.

Yeni sezonda Avrupa Kupalarına da katılması beklenen Tatankaların Baş Antrenörü Doç. Dr. Cenk Yavuz, seçilen 5 oyuncunun her türlü övgüyü hak ettiğini ve Sakarya Üniversitesinin artık Korumalı Futbolda ülkenin önemli markalarından biri haline geldiğini söyledi. Bundan sonraki yıllarda Milli Takımdaki oyuncu sayısını arttırmak istediklerini dile getiren Doç. Dr. Yavuz, “Üniversitemizi en üst düzeyde temsil etmek için çalışmalara ekip olarak en üst düzeyde devam edeceğiz” dedi.

Tatankalar yeni sezon hazırlıklarına Kampüs Stadındaki yenileme çalışmaları nedeniyle Kampüs eski Halı Sahada yaptığı yoğun antrenmanlarla devam ediyor.

Milli Takıma seçilen oyuncular:

Alp Burak Çamlıer: Endüstri Mühendisliği Bölümü (Mühendislik Fakültesi)

Talat Gökhan Buluşan: Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenli Bölümü (Spor Bilimleri Fakültesi)

Mikail Bircan: Maliye Bölümü (Siyasal Bilgiler Fakültesi)

Yusuf İlhan: Bilgisayar Mühendisliği Bölümü (Bilg. ve Bil. Fakültesi)

Taner Kocabey: Çevre Koruma ve Kontrol Programı (Sakarya Meslek Yüksekokulu)

17-10-2017 / ST