Tatankalar Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

10.03.2015

Sakarya Üniversitesi Korumalı Futbol Takımı ‘Tatankalar’, mücadele ettiği Ünilig Korumalı Futbol 1.Lig’de şampiyonluk maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünilig Korumalı Futbol 1.Ligi’nde lider Tatankalar, SAÜ Beyso Standı’nda 15 Mart Pazar günü saat 14:00’da, ligde 2. sıradaki TOBB Ankara Üniversitesi ile grup liderliği maçına çıkıyor. Tatankalar galip gelirse Süperlig’e yükselmeyi garantileyecek ve 1.Lig Şampiyonluk grubu maçlarına katılmaya hak kazanacak.

Korumalı Futbol Takımı Tatankalar Klüp Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cenk Yavuz, “Bizim için oynayacağımız bu müsabaka çok önemli ve iyi hazırlandık. Tüm Sakarya Üniversitesi öğrencilerini bize destek olmaları için bu maça bekliyoruz” dedi.

10/03/2015 – MA