SWOT Analizi Etkinliği Gerçekleştirildi

SWOT Analizi Etkinliği Gerçekleştirildi
16.06.2023
1.145
A+
A-

Bilimsel çalışmalarda risklerin önlenmesi ve nitelikli çıktıların elde edilmesi amacıyla hazırlanan “SWOT Analizi Bilgilendirme Etkinliği” gerçekleştirildi.

Bilimsel çalışmalarda risklerin önlenmesi ve nitelikli çıktıların elde edilmesi amacıyla hazırlanan “SWOT Analizi Bilgilendirme Etkinliği”, Araştırma Dekanlığı’nın ev sahipliğinde Hukuk Fakültesi Sebahattin Zaim Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcısı ve ARDEK  Dekanı Prof. Dr. Emrah Doğan, akademisyenler ve araştırmacılar katılım gösterdi.

İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra Dil’in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, bilimsel çalışmalarda güçlü ve zayıf yönler ile fırsatlar ve tehditlerin detaylı karşılaştırılması sonucu çalışmalara yönelik plan ve stratejiler altında senaryo çalışması gerçekleştirildi. Firma ve örgütsel yapıların analizinde kullanılan SWOT tekniğinin aynı zamanda bilimsel çalışmalarda da kullanımına yönelik etkileşimsel gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar sürecin içerisinde yer alarak analiz tekniklerini kullanmışlardır.

Etkinlik soru-cevap ve belge takdimiyle sona ermiştir.


1.145 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.