Süveyş Kanalı Üniversitesi ile İşbirliği

29.04.2014

Mısır Süveyş Kanalı Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hassan Yousef, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette SAÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay ve SAÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ekrem Gülşen de hazır bulundu.

Sakarya Üniversitesi ve Mısır Süveyş Kanalı Üniversitesi  arasında yapılan anlaşmalarla ülkemizde de yürütülen Mevlana Değişim Program kapsamında öğrencilerin ve öğretim elemanlarının değişimi ve akademik işbirliği konusunda protokol imzalandı.

29.04.2014 MA