Sürekli İşçi Kurası Canlı Yayınlandı

Sürekli İşçi Kurası Canlı Yayınlandı
10.02.2022
1.528
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ve bağlı birimlerde çalışmak üzere 2 kişilik sürekli işçi alımı için ilana çıkılmış, başvurular 31 Ocak – 4 Şubat 2022 tarihleri arasında tamamlanmıştı. Noter huzurunda yapılan kura çekilişi SAÜ’nün sosyal medya hesabından da canlı olarak yayınlandı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı liste belirlenerek, Sakarya 5. Noterliği tarafından SAÜ Rektörlük İletişim Koordinatörlüğünde 10 Şubat 2022 Perşembe günü kura çekilişi yapıldı. Pandemi tedbirleri dolayısıyla adayların alınmadığı çekiliş, Sakarya Üniversitesinin kurumsal YouTube hesabından canlı olarak yayınlandı.

Açık iş ilanı sayısının 4 katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda yapılan kura çekimi tamamlanarak, kazanan asil ve yedek adaylar belirlendi. İnşaat görevlisi olarak göreve başlayacak adaylar, sözlü sınava tabi tutulacak.

Isıtma ve sıhhi tesisat işçisi ilanına ise hiç başvuru yapılmadı.

Sözlü sınav için nihai listede yer alan adayların hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Sakarya Üniversitesi kurumsal internet sitesinde sayfasında (http://www.sakarya.edu.tr/) kadro ilanları bölümünde ilan edilecek. Adaylara bu konuda ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.


1.528 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.