Gök Gürültülü

Su Kaynaklarının Korunması ve Havza Yönetimi Söyleşisi

07.04.2014

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Çarşamba Söyleşileri kapsamında bu hafta “Su Kaynaklarının Korunması ve Havza Yönetimi” konusu ele alınacak.

Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘Çarşamba Söyleşileri’ programı kapsamında, ‘Su Kaynaklarının Korunması ve Havza Yönetimi’ konusu ele alınacak. Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Yrd. Doç.Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu’nun moderatörlüğünde düzenlenecek olan söyleşiye, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özgür Aktaş ve SASKİ Arıtma Tesisleri Daire Başkanı İbrahim Bal konuşmacı olarak katılacak.

9 Nisan Çarşamba günü Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Konferans Salonu’nda saat 15.00’da düzenlenecek olan söyleşide, AB su çerçeve direktifi ve havza yönetimi yaklaşımı, havzaların genel durumları, su kalite sınıflamaları ve kirlilik yükleri, kentsel atıksu arıtma tesisi planlamaları gibi konular incelenecek.

07/04/2014 – YC