Spor Bilimleri Fakültesi’nden Büyük Başarı

Spor Bilimleri Fakültesi’nden Büyük Başarı
28.10.2015
872
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ‘Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi’nde en çok bildiri sunan ikinci üniversite oldu.

Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Türkiye'de Egzersiz ve Spor Psikolojisi alanında uluslararası düzeyde tek kongre olan ‘Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi’nde 12 bildiri ile en çok bildiri sunan ikinci üniversite oldu.

Spor ve egzersiz psikolojisi ile ilgili bilgi ve deneyimlerin paylaşıldığı en önemli kongrelerden biri olan ‘III. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi’, Marmara Üniversitesi Anadoluhisarı Yerleşkesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi. 50 farklı üniversitenin katılımı ile düzenlenen kongreye Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Hakan Kolayiş, Yrd. Doç. Dr. İhsan Sarı, Arş. Gör. Nurullah Çelik, Arş. Gör. Murat Sarıkabak, Arş. Gör. Hande Baba Kaya, Arş. Gör. Esra Cömert ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri katıldı.

Egzersiz, Spor ve Uygulamalı Spor Psikolojisi, Motor Öğrenme ve Kontrol konularının ele alındığı kongrede, Spor psikolojisi alanında tanınmış isimlerden Yuri L. Hanin ve Dr. Maria Kavussanu’da sunum yaptı.

28.10.2015 – KD


872 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.