Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Devir Teslim

07.12.2016

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde devir teslim töreni yapıldı.

Milli Savunma Üniversitesi Rektör Yardımcılığı’na atanan SAÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Fatih Savaşan, görevini Prof. Dr. Mahmut Bilen’e devretti. Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde gerçekleşen törene Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve enstitü görevlileri katıldı.

Fatih Savaşan’a teşekkür eden Rektör Elmas, Prof. Dr. Mahmut Bilen’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Mahmut Bilen Kimdir?

Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Teorisi Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Mahmut Bilen, lisans öğrenimini 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Prof. Dr. Bilen, Yüksek Lisans öğrenimini 1994 yılında, Doktora öğrenimini ise 2002 yılında yine aynı üniversitede tamamladı.

Prof. Dr. Bilen, Sakarya Üniversitesi’nde akademik ve idari birçok görevde de bulundu.

07-12-2016 / ST