Sıcak

SKS Genel Kurul Toplantısı

26.11.2015

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Dairesi Başkanlığı tarafından “SKS Genel Kurul Toplantısı” düzenlendi.

SKS Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı başta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken olmak üzere çok sayıda personel ve topluluk yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.  Sakarya Üniversitesi’ndeki öğrenci toplulukları bilgilendirmek amacıyla düzenlenen toplantı SAÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Toplulukların istek ve önerilerini değerlendiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eken, “Başarılı olacağımızı tahmin ettiğimiz etkinliklerin tamamına destek veriyoruz” dedi.

Toplantı sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

26.11.2015 KD