“Sıfır Atık” Eğitimi Düzenlendi

02.12.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından “Sıfır Atık” konulu bir eğitim gerçekleştirildi.

Geri dönüşüm faaliyetleri ve sıfır atık konusunda yapılan uygulamaların konuşulduğu eğitime SAÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. A. Suna Erses Yay ve SAÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Taşınır Mal Kayıt Kontrol Şube Müdürü Nihat Bozyurt eğitimci olarak katıldı.

Doç. Dr. A. Suna Erses Yay atıkların ayrıştırılması ve atık yönetimi gibi konuları anlatarak geri dönüşüm kazanımının sağlanması hakkında bilgi verdi. Nihat Bozyurt kampüs içerisinde sıfır atık konusunda yaptıkları uygulamaları anlatarak yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevre için hedeflenen sıfır atık faaliyetlerinden bahsetti.

Eğitim, katılımcıların sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.