SAÜSEM ve SAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’ndan Genel İngilizce Eğitimi Programları

SAÜSEM ve SAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’ndan Genel İngilizce Eğitimi Programları
05.10.2021
1.781
A+
A-

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SAÜSEM) ve SAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu işbirliği ile düzenlenen Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) kapsamında A1-A2, A2-B1 ve B1-B2 düzeylerinde Genel İngilizce Eğitimi Programları sunulmaktadır. İngilizce dil eğitimi programlarında, temel öğretme hedefi kursiyerlerin farklı bir ülkede çalışabilecek veya eğitim dili İngilizce olan bir üniversitede öğrenim görebilecek düzeyde dil becerisine sahip olmalarını sağlamaktır. Genel İngilizce Eğitimi Programları, kursiyerlerin dört temel dil becerisini geliştirebilmeleri ve yabancı kurum ve kişilerle gerek sözlü gerekse yazılı iletişimi en doğru şekilde yapabilmeleri için tasarlanmış olup görsel ve işitsel içerikle zenginleştirilmiştir.

Dil öğretimi konusunda çağdaş yaklaşımları ve eğitim teknolojilerini yakından takip eden alanında uzman öğretim kadrosunun misyonu kursiyerlere sabır, zaman ve gayret gerektiren dil öğrenme serüvenlerini eğlenceli ve kolay hale getirmek ve rehberlik etmektir.

Güz Dönemindeki Genel İngilizce Dil Eğitimi Programları, çevrimiçi platform üzerinden yapılacaktır. Uzaktan eğitim olanağı sayesinde kursiyerler pandemi riskinden uzak kalarak ulaşım ve zaman avantajı elde edebileceklerdir.

*Kurslarda başarı gösteren öğrenciler aldıkları sertifikaları Erasmus Öğrenim Hareketliliği ve Erasmus Staj başvurularında kullanabilmektedirler.

**Kurslara katılmak isteyenler için Seviye Belirleme Sınavı Yabancı Diller Bölümü’nce yapılmaktadır. Seviye belirleme sınavı için başvuru öncesi veya sonrasında ingilizce@sakarya.edu.tr adresine e-posta gönderilebilir.


1.781 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.