SAÜ’nün Gündemi Akademi-Sanayi İş Birliği

27.09.2022

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Özcan Keskin ile Müdür Yardımcısı Mustafa Aydın’ı makamında ağırladı.

Görüşmede üniversite-sanayi iş birliğini artıracak nitelikte ortak çalışmalar yapılması hususunda görüş alışverişinde bulunuldu. Üniversite-sanayi iş birliğinin inovatif yaklaşımlarla şehrimize ve ülkemize değer katacağının altını çizen Rektör Al, “Bugün gelinen noktada gelişen ve değişen dünyanın öncüsü olmak için fark yaratmak ve yeni yaklaşımları sürdürülebilir kılmak gerekiyor. Bu anlamda bilim dünyası adına sorumluluk hissediyoruz ve nerede fayda üretebileceksek orada aktif olmak istiyoruz. Ayrıca akademi-sanayi iş birliği yetiştirdiğimiz yeni neslin de endüstri deneyimi kazanması ve gelişimi için oldukça önemli.” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret anı fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.