SAÜ’lü Öğrencilerden Lösemili Çocuklara Destek

06.11.2018

Sakarya Üniversitesi LÖSEV Öğrenci Topluluğu tarafından 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Esentepe Kampüsü Helikopter Pistinde düzenlenen etkinlikte “Lösemi Değil, İyilik Bulaşır” sloganıyla yola çıkan topluluk öğrencileri ve ilkokul öğrencileri, lösemili çocuklara destek vermek ve farkındalık oluşturmak amacıyla maske taktı.

Lösemili çocukların dış etkilerden korunmak için maske taktığını belirten öğrenciler, yanlarında getirdikleri farklı renklerdeki boyaları da kullanarak etkinliğe katılan öğrencilerin gönüllerince eğlenmesini sağladı.

06-11-2018 / Nurcan Kök