SAÜ’lü Akademisyenlerin Eserleri Çevrimiçi Sergide

20.06.2020

Sakarya Üniversitesi Resim Bölümü öğretim üyeleri Prof. Şive Neşe Baydar ve Arş. Gör. Kevser Akçıl’ın eserleri Artimu dijital sergisinde yer aldı.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğretim elemanları tarafından oluşturulan sergi, Prof. Dr. Özlem Oğuzhan küratörlüğünde gerçekleştirildi. Çevrimiçi sanat galerisi Artimu’nun “Kağıt Üstüne ve Üzerine” temalı ilk sergisinde SAÜ’lü akademisyenler Prof. Şive Neşe Baydar ve Arş. Gör. Kevser Akçıl’ın eserleri sergilendi.

Prof. Dr. Şive Neşe Baydar’ın “Uzak” , Arş. Gör. Kevser Akçıl’ın “Dıdısının Dıdısı II” eserlerinin yer aldığı sergi, artimu.medeniyet.edu.tr izlenebilir.

MFYA