SAÜ’den Hayr’ola Projesi ile Geri Dönüşüme Destek

Proje yürütücüsü Dr. Öznur Özdemir, projenin amacının israfı önleyen kalıcı bir yapı oluşturmak ve kullanılmayan eşyaların yeniden kullanılmasını sağlamak olduğunu söyledi. İkinci el eşyaların kabul edilerek düşük ücretlerle bağış karşılığında yeniden satışa sunulacağını belirten Özdemir, bu sayede ihtiyacı olan öğrencilere burs sağlanacağını dile getirdi. Özdemir, “Öğrencileri ucuz ürünlerle buluşturarak bütçelerine katkıda bulunmayı hedefleyen projede en başta kitap ve kırtasiye üzerine çalışma yapılırken, şimdi ürün yelpazesini genişlettiklerini ve küçük ev eşyaları, oyuncak, aksesuar gibi ürünlerin de raflarda yerini bulduğunu” ifade etti.