SAÜ’de, “Uluslararası Personel Haftası”

09.05.2024

Sakarya Üniversitesi Uluslararası Ofis tarafından 6-10 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan “Uluslararası Personel Haftası”, Uluslararası Ofisi Koordinatörü Prof. Dr. Mahpeyker ÖZTÜRK’ün açılış konuşmasıyla başladı.

Açılış konuşmasının ardından ARDEK Dekanı Prof. Dr. Mehmet EMİROĞLU’nun “Sakarya Üniversitesi’nin Sıralamalardaki Yeri” başlıklı sunumuyla Sakarya Üniversitesi’nin uluslararası sıralamalardaki yerine dair önemli veriler paylaşıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer KÖSEOĞLU ise “Sakarya Üniversitesi’nde Sürdürülebilirlik” başlıklı konuşmasında Birleşmiş Milletler (BM) tarafından ortaya konulan 17 Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi kapsamında Sakarya Üniversitesi’nde yapılan uygulamalara yer verdi.

Etkinlik kapsamında 11 farklı ülkeden ve 16 farklı üniversiteden katılımcıların yer aldığı etkinlik katılımcıların ülke tanıtımları, sunumlar, proje atölyeleri ve sosyal etkinlikler ile devam edecek.