Sürekli İşçi Kurası Canlı Yayında Yapıldı

Sürekli İşçi Kurası Canlı Yayında Yapıldı
27.11.2020
44.938
A+
A-

Sakarya Üniversitesi ve bağlı birimlerde çalışmak üzere 12 kişilik sürekli işçi alımı için ilana çıkılmış, başvurular 16 – 20 Kasım 2020 tarihleri arasında tamamlanmıştı. Noter huzurunda yapılan kura çekilişi SAÜ’nün sosyal medya hesabından da canlı olarak yayınlandı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı liste belirlenerek, Sakarya 5. Noterliği tarafından SAÜ Rektörlük İletişim Koordinatörlüğünde 26 Kasım 2020 Perşembe günü kura çekilişi yapıldı. Pandemi tedbirleri dolayısıyla adayların alınmadığı çekiliş, Sakarya Üniversitesinin resmi YouTube sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı.

Açık iş ilanı sayısının 4 katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda yapılan kura çekimi tamamlanarak, kazanan asil ve yedek adaylar belirlendi. İnşaat, ısıtma ve sıhhi tesisat ile temizli görevlisi olarak göreve başlayacak adaylar, sözlü sınava tabi tutulacak. Sözlü sınav için nihai listede yer alan adayların hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Sakarya Üniversitesi resmi web sayfasında (http://www.sakarya.edu.tr/) kadro ilanları bölümünde ilan edilecek. Adaylara bu konuda ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.


44.938 kez görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.