SAÜ Yabancı Diller Bölümünde Bu Yılın İlk Dersi Online Yapıldı

23.09.2020

Sakarya Üniversitesi Rektörlük Yabancı Diller Bölüm Başkanlığında hazırlık sınıfına kayıt yaptıran öğrencilere yönelik ilk ders ve oryantasyon eğitimi bu yıl online yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe Yabancı Diller Bölüm Başkanı Dr. Ulvican Yazar, Yabancı Diller Bölümü öğretim elemanları, hazırlık sınıfları öğrencileri ve öğrenci velileri katılım gösterdi. Bu yılın ilk dersi Bölüm Başkanı Dr. Ulvican Yazar tarafından verildi. Derste öğrencilere dil öğrenme sürecinde uygulanacak çalışma yöntemleri, sürecin eğlenceli ama bir o kadar emek isteyen bir süreç olduğu, uygulanacak eğitim sistemi, online sistemin kullanım yöntemi, yapılacak seviye belirleme sınavının içeriği gibi konular hakkında detaylı bilgiler verildi.

Online olarak yapılan ilk derse yoğun bir katılım gerçekleşti. Öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu yazdıkları mesajlarına yansıdı. Öğrenciler tarafından etkinliğin verimli ve eğlenceli geçtiğine dair yorumlar yapıldı. İlk ders soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.