SAÜ Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumuna Bildiri Toplanıyor

SAÜ Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumuna Bildiri Toplanıyor
16.08.2021
2.841
A+
A-

Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesince düzenlenecek Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu (ICOMS) için bildiri özeti toplanmaya başlandı.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İletişim Fakültesi, gerçekleştirdiği akademik etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Uluslararası İletişim Bilimleri Sempozyumu (ICOMS), iletişim alanında çalışan akademisyen ve öğrencileri bir araya getirmeyi amaçlıyor. İletişim alanının disiplinler arası olma özelliğini göz önünde bulundurarak, belirli bir alt temadan ziyade iletişim özelinde olmak üzere birçok farklı kategoride üretim yapan araştırmacıyı hazırladıkları bildirileri sunmaya davet eden sempozyum, bu yıl pandemi şartlarından dolayı çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.

Bir araştırmacının en fazla iki bildiri ile katılabileceği sempozyumun ardından, katılımcıların gönderecekleri tam metinler ISBN numaralı sempozyum e-kitabında yayınlanabilecek. Ayrıca, dileyen katılımcıların tam metin bildirileri de Sakarya Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Dergisi’nin özel sayısında yayınlanabilecek. Katılımcılar bildiri özetlerini en geç 31 Ekim 2021 tarihine kadar gönderebilecekler. 29 Kasım – 1 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenecek sempozyumun tam metin gönderim son tarihi ise 31 Aralık 2021 olarak açıklandı.

Detaylı bilgi ve başvuru için icoms.sakarya.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


2.841 kez görüntülendi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.