Gök Gürültülü

SAÜ, Sakarya’nın Yıldızları Arasında

01.04.2015

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘Sakarya’nın Yıldızları’ ödül töreninde Sakarya Üniversitesi iki ödül birden aldı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen ve gelenekselleşen Sakarya’nın Yıldızları ödül töreninde Sakarya Üniversitesi, sanayi ve üniversite işbirliğinin gelişmesine yaptığı katkılardan dolayı ‘İşbirliği Kategorisi’nde ödül alırken, Sakarya Üniversitesi İleri Teknolojiler Uygulama Topluluğu da AR-GE alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı ödüle layık görüldü.

Sakarya Üniversitesi adına ödülü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Musa Eken, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar’dan aldı. SAİTEM’e ise ödülünü, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Haydar Memiş  verdi.

01/04/2015 – MA