Gök Gürültülü

SAÜ Personeli İftar Yemeğinde Buluştu

25.07.2012

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen iftar yemeği akademik ve idari personeli buluşturdu.

Sakarya Üniversitesi Personel yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine, Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Prof. Dr. Fatih Üstel, Prof. Dr. Musa Eken, Genel Sekreter Metin Küçük, dekanlar, akademik ve idari personeller aileleri ile birlikte katıldı.

Ramazan Ayı’nda birlik ve dayanışmanın çok önemli olduğunu vurgulayan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, “Ramazan birlik, dayanışma ve kardeşlik ayıdır. Biz de bu kapsamda bir iftar yemeği düzenledik. Personelimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Gelecek Ramazan aylarında bu iftar yemeklerini geleneksel hale getirmek istiyoruz. Nice Ramazanlarda tekrar bir arada olmamızı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

25/07/2012 – YC