SAÜ Öğrencisi Dünya Üçüncüsü Oldu

14.11.2017

Sakarya Üniversitesi öğrencisi Emin İbrahimov, MMA 2017 Dünya Şampiyonasında üçüncü oldu.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da düzenlenen ve “kafes dövüşü” olarak da bilinen organizasyonda Türkiye adına mücadele eden SAÜ Maliye Bölümü öğrencisi İbrahimov üçüncü oldu. Yarı final karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonucu maçı tamamlayamayan İbrahimov, çıktığı üçüncülük maçını kazanarak bronz madalya kazandı.

İbrahimov, Ocak ayında düzenlenecek MMA Türkiye Kemer Dövüşünde şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.

Karma Dövüş Sanatları (Mixed Martial Arts) diğer mücadele sporlarında kullanılan ve çok geniş mücadele teknikleri içeren, tam temas mücadele sporudur. MMA, kafes dövüşü sporu olarak da bilinmektedir.

13/11/2017 – MA